Mama lui Roby Roberto, faţă în faţă cu Mihai Bendeac, pe scena ”iUmor”

De: Cristiana Trifu / 07.05.2018, 11:07
Mama lui Roby Roberto, faţă în faţă cu Mihai Bendeac, pe scena ”iUmor”
Cea de-a 11-a ediţie ”iUmor” din acest sezon aduce o surpriză pentru Mihai Bendeac! Mama lui Roby Roberto, adică mama sa în serialul ”Băieţi de oraş”, urcă pe scena ”iUmor” în această seară, de la ora 20.00.

Absolventă de Canto, dar şi de UNATC, actriţa Iuliana Călinescu este cea care joacă rolul mamei lui Roby Roberto (jucat de Mihai Bendeac) în serialul ”Băieţi de oraş”. Aceasta a intrat în pielea personajului ”Lilişor din Berceni” încă dinainte de a păşi pe scena ”iUmor”, iar monologul său a spus povestea unui interviu de angajare pentru un post de asistentă TV, la care Lilişor visează.

Mihai Bendeac a fost însă cel care a reacţionat complet neaşteptat, iar Cheloo şi Delia nu au putut să treacă acest lucru cu vederea. Ce l-a determinat numărul Iulianei Călinescu să facă, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”iUmor”. La finalul fiecărei reprezentaţii, cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.
Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.