„The Age of Adaline”, din 1 mai in cinematografe

De: Nicoleta Nicolae / 25.03.2015, 21:00
"The Age of Adaline", in regia lui Lee Toland Krieger, cu Blake Lively si Harryson Ford in distributie, ajunge in cinematografe la inceputul lunii mai.

„The Age of Adaline” prezinta povestea lui Adaline Bowman, interpretata de Blake Lively, care la 29 de ani devine nemuritoare, timp de opt decenii. Viata ei devine solitara si nu permite nimanui sa se apropie de ea pentru a nu-i afla secretul. Intr-o zi, Adaline il intalneste pe carismaticul filantropist Ellis Jones, interpretat de Michiel Huisdman, care reuseste sa trezeasca in ea sentimente uitate – pasiune si romantism.

Drama romantica „The Age of Adaline” (realizata cu un buget de 25 milioane de dolari)  este regizata de Lee Toland Krieger, iar scenariul este scris de J. Mills Goodloe si Salvador Paskowitz. Din distributie fac parte Harrison Ford (William Jones), Blake Lively (Adaline Bowman), Michiel Huisman (Ellis Jones), Amanda Crew (Kiki), Richard Harmon (Tony), Ellen Burstyn (Flemming), Anjali Jay (Cora), Kathy Baker (Kathy Jones).