Trupa BOND, supranumită “Spice Girls a muzicii clasice”, concertează pentru prima dată în România

De: Nicoleta Nicolae / 18.02.2015, 08:00
Trupa BOND, supranumită “Spice Girls a muzicii clasice”, concertează pentru prima dată în România
Trupa BOND vine pentru prima dată în Romania, pe 25 iunie, la Sala Palatului.

Cu peste 4 milioane de albume vândute în toată lumea, trupa formată din patru dive sexy, absolvente ale celor mai cunoscute academii de muzică din lume, vor aduce în România cel mai fascinant, atrăgător şi nonconformist mix între muzica clasică, latino, folk, jazz, pop şi electro. Supranumită de presa britanica la debutul lor din 2010 “Spice Girls a muzicii clasice”, trupa Bond a devenit rapid un fenomen muzical cu milioane de albume vandute, un concept de sound electric unic si un show live imprevizibil si exploziv cotat la cele mai inalte standarde si considerat de critici drept “un spectacol de divertisment de neegalat caruia nu-i poate rezista nimeni”.

Cele patru dive, Tania Davis (vioara), Eos Chater (vioara), Elspeth Hanson (viola) şi Gay-Yee Westerhoff (violoncel), au rescris si aruncat in aer conceptul de muzica clasica castigand 56 de discuri de platina si 15 discuri de aur in 60 de tari cu interpretarile electrice cu insertii synthetic-pop ale muzicii clasice.

Trupa Bond a apărut şi a semnat părţi din coloana sonora a unor filme celebre şi a reinterpretat într-o manieră unică de un succes răsunător piese precum Jai Ho, coloana sonoră a filmului “Vagabondul milionar”, “Miserlou” din Pulp Fiction sau hituri ale celebrilor Rolling Stones, Lady Gaga sau The Verve. Fetele din trupa s-au remarcat si prin sustinerea multor demersuri caritabile în întreaga lume.

Biletele la concertul incendiar al trupei BOND se găsesc pe www.vreaubilet.ro , la standul de bilete VreauBilet.ro din Unirea Shopping Center şi la Sala Palatului.