Teo si prietenii ei au facut un show de zile mari, la Sala Palatului!

De: Nicoleta Nicolae / 16.02.2015, 09:00
Teo si prietenii ei au facut un show de zile mari, la Sala Palatului!
Sarbatorita de prieteni si colegi la implinirea a 20 de ani de televiziune, Teo Trandafir a oferit un spectacol emotionant, dar si plin de umor, alaturi Zdob si Zdub, Taxi si Holograf. Surprizele s-au tinut lant, atat pentru Teo, cat si pentru cei prezenti in sala ca sa o sarbatoreasca.
Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, i-a adus in dar un tort imens, cat sa ajunga pentru toti invitatii la spectacol, iar glumele s-au tinut lant, ca la un adevarat show de stand-up comedy. 
 
Membrii tupei Zdob si Zdub au venit special de la Moscova pentru a fi alaturi de Teo si a incinge Sala Palatului in stilul lor inconfundabil. Nu a lipsit din „meniul” cu suprize nici intalnirea emotionanta cu Mircea Badea, cel alaturi de care Teo inveselea, cu multi ani in urma, diminetile romanilor. Dan Bittman si trupa „Holograf” au incheiat seara apoteotic, dar momentul cel mai incarcat de emotie a fost acela in care Maia, fiica lui Teo, a urcat pe scena sa ii cante mamei „La multi ani!”.
 
 
A fost o seara coplesitoare, eu am improvizat tot timpul, nu stiam ce ma asteapta, am avut alaturi oameni pe care ii iubesc enorm! Tremur si acum… Iar Maia nu canta pe scena, mai ales in fata unui public atat de numeros, dar acum a facut-o pentru mine!(…) Multumesc publicului, datorita lui am reusit sa fiu doua decenii in televiziune… Multumesc  posturilor de televiziune care m-au suportat si multumesc Kanal D pentru ca inca o face! „, a spus Teo Trandafir.