19 artişti care nu au câştigat niciun premiu Grammy în cariera lor

De: Nicoleta Nicolae / 31.05.2015, 09:00
19 artişti care nu au câştigat niciun premiu Grammy în cariera lor
De la megastaruri precum Katy Perry la legende precum Morrissey nu au reuşit să pună mâna pe un premiu Grammy, deşi sunt autorii a mai multor hit-uri. Pe lângă ei mai sunt şi mulţi alţii.

În cele ce urmează vă prezentăm câteva vedete care, în ciuda notorietăţii lor, nu au reuşit să ia acasă un premiu Grammy. Asta nu înseamnă că ei nu au succes în continuare la public, nominalizări şi vânzări de milioane la albume.

1. Brian McKnight

Artistul a fost nominalizat de 16 ori la Grammy, dar nu a reuşit să pună mâna pe niciunul. A avut multe hit-uri şi albume de succes, dar se pare că a cam fost urmărit de ghinion.

2. Snoop Dogg

Şi rapper-ul a fost nominalizat tot de 16 ori la premiile muzicale Garmmy de-a lungul timpului. Anul trecut a fost nominalizat la categoria Cel mai bun album ragge – Reincarnated. Poate s-a consolat, oarecum, cu gândul că a fost învins de colegi şi prieteni buni de-ai săi precum Kanye West, Beyonce şi Dr. Dre.

3. Martina McBride

Martina a adunat 14 nominalizări la Grammy. A vândut peste 14 milioane de albume şi a câştigat de patru ori titlul de Vocea Feminină a Anului din partea Country Music Association, dar pe Grammy tot nu a pus mâna. Cel mai aproape de acest premiu s-a aflat în 1996 cu albumul Amazing Grace – A Salute to Gospel, unde a avut multe nominalizări.

Citeste mai mult aici!