Nicola,Voltaj şi membri ai trupei Rednex, între artiştii care s-au înscris în selecţie pentru Eurovision 2015

De: Nicoleta Nicolae / 10.02.2015, 08:00
Nicola,Voltaj şi membri ai trupei Rednex, între artiştii care s-au înscris în selecţie pentru Eurovision 2015
Voltaj, Nicola, Luminiţa Anghel, Ovidiu Lipan Ţăndărică şi membri ai trupei Rednex se numără printre artiştii care s-au înscris în Selecţia Naţională a Eurovision 2015, urmând ca melodiile finaliste să fie anunţate în această săptămână.

Eurovision România 2015 a atras aproape 100 de piese în cursa pentru un loc în finala din 8 martie, de la Craiova. Vedete autohtone, dar şi mulţi compozitori străini – suedezi, norvegieni, germani, britanici, australieni – speră să reprezinte România la concursul de la Viena, din luna mai, potrivit unui comunicat remis, luni, agenţiei MEDIAFAX de TVR.

Conform sursei citate, luni, dosarele de înscriere sunt verificate, pentru a fi validate, însă, faţă de ediţiile anterioare, participanţii ale căror dosare nu îndeplinesc toate condiţiile impuse de Regulament mai au la dispoziţie 24 de ore pentru a le completa.

„Voltaj, Nicola, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Luminiţa Anghel, Ozana Barabancea, Trooper, Amna feat. Glance, trupa Băieţii sau membrii fostei trupe Rednex se numără printre cei pe care i-am putea vedea pe scena concursului, dacă piesele lor vor trece de preselecţia din 9, 10 şi 11 februarie. În aceeaşi competiţie intră şi câteva compoziţii semnate de Andrei Tudor, Mihai Alexandru”, se arată în comunicatul transmis de TVR, citat de MEDIAFAX.