Ce actriţe latino-americane au renunţat la TV

De: Nicoleta Nicolae / 07.02.2015, 10:00
Ce actriţe latino-americane au renunţat la TV
Faima e un lucru frumos, dar trecător. Iată câteva actriţe care au fost pe culmi, dar au decis să renunţe la telenovele!

Thalia este cea mai celebră dintre vedetele care au renunţat la televiziune şi asta datorită trilogiei de telenovele cu numele de  „Maria”. Astăzi, ea este soţia mogului Tommy Mottola, mama a doi copii şi e dedicată în totalitate muzicii pe care o scrie si o produce singură.

 Ana Colchero din „Corazon Salvaje” se dedică de ceva vreme exclusiv activismului politic şi literaturii, ea fiind autoarea a peste cinci romane de ficţiune. Unul dintre ele „Los Hijos del Tiempo” a fost nominalizat la premiul pentru „Cea mai bună cartea mexicană a anului” în urmă cu doi ani.

După o serie de telenovele marca TV Azteca care nu i-au adus mare notorietate, Barbara Mori a gustat din cupa succesului cu „Rubi”, însă a refuzat cu încăpăţânare să mai continue în lumea telenovelelor după încheierea filmărilor. Astăzi, Barbara lucrează mai mult în cinematografie, face filme independente şi speră că într-o zi să dea lovitură la Hollywood, asemeni Salmei Hayek.