Cum şi-au petrecut Cagatay Ulusoy şi Serenay Sarîkaya începutul de an?

De: Nicoleta Nicolae / 07.01.2015, 10:00
Cum şi-au petrecut Cagatay Ulusoy şi Serenay Sarîkaya începutul de an?
Cagatay Ulusoy şi frumoasa Serenay Sarîkaya, actorii care joacă rolurile principale din “Yaman”, serial difuzat la Kanal D, au o relaţie de dragoste şi dincolo de platourile de filmare.

Chiar dacă încearcă să îşi ascundă povestea de iubire, cei doi au fost surprinşi, de multe ori, de paparazzi din Turcia, în ipostaze care nu au lăsat loc la alte interpretări. De altfel, ziarele şi site-urile de ştiri turceşti au relatat despre certurile şi împăcările care au marcat relaţia lor tumultuoasă.

La începutul acestui an, cei doi îndrăgostiţi au sărbătorit cea mai recentă împăcare printr-o vacanţă petrecută în Spania. Interpreţii personajelor Mira şi Yaman au fost surprinşi de paparazzi pe aeroportul din Istanbul, pe 3 ianuarie. Deşi în avion au stat împreună, ulterior s-au despărţit pentru a nu da de bănuit asupra relaţiei lor. Lucru greu de realizat, deoarece, oriunde s-ar afla, în Turcia, cei doi îndrăgostiţi din serial şi din viaţa reală atrag atenţia celor din jur. Deşi a încercat să fie cât mai ştearsă, prin lipsa machiajului şi vestimentaţia anostă – haina de culoare gri, colanţi negri şi pantofi sport –  Serenay nu i-a păcălit pe jurnaliştii din aeroport. În ceea ce-l priveşte pe Cagatay, şapca ce i-a camuflat jumătate din faţa nu i-a fost de mare folos, actorul fiind fotografiat, la rândul său, de paparazzi.

Serialul Yaman este difuzat în fiecare joi şi vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.