Fetele de la Amadeus se reinventează! Au un show de 10.000 de euro!

De: Nicoleta Nicolae / 06.11.2014, 08:00
Fetele de la Amadeus se reinventează! Au un show de 10.000 de euro!
După 14 ani în care au cântat în formula de cvartet clasic şi electric, cele patru fete din trupa Amadeus se reinventează şi lansează un nou concept de show.

Fetele de la Amadeus şi-au mărit formula de spectacol şi cânta acum alături de un band live. Andreea, Patricia, Bianca şi Naomi au alături un toboşar care oferă ritm pieselor originale sau coverurilor, dar şi pe Xenti Runceanu, fratele Andreei Runceanu, cel care compune şi produce piesele formaţiei, el evoluând în cazul de faţă la clape şi ca solist vocal.

 

Proiectul „Amadeus The Show” a fost construit pe parcursul ultimelor opt luni. Rezultatul este spectaculos. Bandul canta live pe o scena cu un ecran LED imens pe care se deruleaza proiectii grafice in ton cu cele patru capitole ale concertului. Pentru un impact vizual si mai mare, apeleaza la jocuri de lumini si efecte speciale precum gheata carbonica.

Cele patru artiste schimbă trei ţinute, trecând de la rochii de seara albe, elegante, la rochii cu glitter auriu, extrem de sexy, şi salopete negre din material paietat ce le pun în evidentă siluetele de manechine.

 

Cele patru artiste din Amadeus au  în desfăşurător peste o sută de piese internaţionale şi româneşti, interpretate în propria variată. De la „Bessame Mucho”, „Zorba Grecu”, „Macarena”, „I love Rock’n’Roll”, „Chihuahua”,  „Smooth Criminal” sau „Viva la Vida”, până la cele autohtone ”Vrei să ne întâlnim sâmbăta seara”, „Fericirea are chipul tau”, „Acasa” (Smiley) sau chiar şi muzica populară.

 

 “Este un spectacol care te face să te bucuri de fiecare secundă în parte, să trăieşti emoţii puternice şi să te facă să dansezi şi să te simţi bine. Am pus în el tot ce avem mai bun”, spune Andreea Runceanu.