Topul celor mai bogati oameni din teatru romanesc!

De: Nicoleta Nicolae / 05.04.2014, 09:00
Topul celor mai bogati oameni din teatru romanesc!
Chiar daca nu castiga nici pe departe cat actorii din Cetatea Filmului, oamenii talentati ai scenei romanesti pot spune ca duc un trai decent. Exista actori care au strans nu numai aplauzele noastre de-a lungul timpului, ci si cateva proprietati si bani in conturile personale.

Cancan.ro a facut un top al celor mai bogati actori din Romania.



Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, este unul dintre cei mai bogaţi directori de teatre. Actorul are 5 case, 6 terenuri si 100.000 de euro in conturi, potrivit declaratiei de avere.

Potrivit ultimei declaratii de avere, depusa in 2013, Florin Calinescu, directorul Teatrului Mic, are 3 terenuri in Arges si Brasov, doua apartamente in Bucuresti, unul in Timisoara, o casa de vacanta la Poiana Brasov, doua ceasuri Patek Philippe, respectiv Cartier, in valoare de 10.000, respectiv 17.000 de euro, un Mercedes din 2012, in valoare de 39.000 de euro.

Nici directoarea Teatrului Evreiesc de Stat, Maia Morgenstern nu sta prea rau la capitolul proprietati, actrita are trecute in declaratia de avere o casa de locuit de 240 mp si un apartament, ambele in Bucuresti, un Volkswagen si 100.,000 de euro in conturi.

Directorul teatrului Metropolis, George Ivascu are în proprietate doar un apartament în Bucureşti de 44 mp, o colectie de antichitati de 10.000 de euro si 45.000 de euro in conturi bancare.

Vasile Muraru, directorul artistic al Teatrului Constantin Tanase, a trecut in ultima declaratuie de avere, conform cancan.ro, 9 hectare de pamant, in judetul Neamt, toate cumparate in 2013, o casa in Bucuresti, una in Targoviste si o casa de vacanta in Costinesti, precum si 50.000 de lei in conturi.

Citeste mai mult pe http://www.cancan.ro/actualitate/topul-celor-mai-bogati-oameni-din-teatru-romanesc-afla-ce-averi-au-strans-directorii-marilor-scene.html