Baron Vaughn – Pata de culoare din ”Aproape legal“

De: Mioara Tronaru, Nicoleta Nicolae / 16.06.2012, 07:00
Baron Vaughn - Pata de culoare din ”Aproape legal“
E mereu agitat şi cu zâmbetul pe buze. Leo Prince, eroul lui din serial, e responsabil cu acea doză de bună-dispoziţie, menită să destindă atmosfera. Iar în realitate, ai impresia că Baron Vaughn face nonstop stand-up comedy.

– Personajul tău, Leo Prince, are o cotă mai mare în sezonul doi.
Da, am un rol mai mare. O să-l vedeţi pe Leo ieşind mai des din birou şi folosindu-se de tot ceea ce a învăţat pentru a le ajuta la anumite cazuri pe Kate (Sarah Shahi) şi pe Lauren (Virginia Williams).

Leo rămâne singur sau are şi el parteneră?
Sezonul trecut a avut o idilă cu o fată, Kim, timp de vreo două-trei episoade. Dar am văzut că n-a mai apărut. Nu ştiu ce n-a mers. Nu le-or fi plăcut producătorilor sendvişurile ei! (râde) Dar va apărea, la un moment dat, o ispită pe nume Ashley, foarte diferită de Kim. Nu ştiu cât va dura relaţia lor, dar cert e că scenaristul s-a gândit şi la sufleţelul lui Leo. (râde)

– Personajul tău colecţionează tot felul de lucruri. Ai şi tu pasiunea asta?
Până la un punct. Adică, am o grămadă de cărţi, de exemplu. Am foarte multe cravate şi peste 40 de perechi de tenişi. Asta pentru că am locuit vreo nouă ani în New York şi mereu purtam cămaşă, cu cravată şi pulover, iar în jos, jeanşi şi tenişi. Mă asemăn, cumva, la asta cu Leo.

– Că veni vorba despre New York, ai lucrat timp de doi ani de zile într-o firmă de avocatură de acolo.Crezi că ai fi putut face carieră ca avocat?
Poate, poate nu… Aveam o funcţie mai mică decât cea de asistent, pe care o are personajul meu în „Aproape legal”, dar făceam cam tot ce face şi Leo. Aşa m-am prins cam cum merg treburile în sistemul juridic. Nu ştiu însă dacă aş fi fost bun la asta, pentru că e un mediu foarte strict. Mă simţeam îngrădit. Şi nici nu eram prea bun la ceea ce făceam, pentru că n-am abilităţile unui om care munceşte zilnic la birou.

– Ştiam că eşti actor de stand-up comedy, dar am aflat că ştii să şi cânţi.
Am mai cântat şi chiar am avut unele reprezentaţii pe Broadway, dar e ciudat, pentru că eu nu mă consider a fi cântăreţ. Cu toate că aş putea fi! (râde).

„Aproape legal”, duminică, 21.00, Universal Channel