Intr-un interviu pentru revista „Ce se întamplă, doctore?”, Dana Rogoz a povestit cât de mult îi place să gătească. „Am constatat că gătitul mă relaxează, mai ales după o zi agitateă. In plus, mi se pare foarte simplu. Ce poate fi mai uşor decât să faci o salată sau să pui ceva la cuptor? Acum mă aflu în perioada în care pregătesc dulciuri – de la torturi, la bombone, trufe. Sunt din generaţia nouă care stă cu Ipad-ul în bucătărie. Mă uit pe You Tube şi încerc să fac reţete”, spune Rogoz.
Vedeta a mai adăugat faptul că nu încearcă reţete complicate, de genul sarmalelor, aşa că atunci când are oaspeţI la masă şi-a propus să-i surprindă cu diverse alte delicatese culinare. „Vin cu nebunii de tipul paste cu vodcă şi toţi rămân surprinşi pentru că nu ştiu cum ar trebui să fie gustul. Sau fac salate cu dressing de portocale, muştar şi ulei, sushi”, a mai povestit Dana Rogoz pentru „Ce se întamplă, doctore?”.