Leni, Henry, Johan şi Lou – cei patru copii ai cuplului Seal-Heidi Klum – sunt nişte norocoşi. Mama lor nu este doar frumoasă şi celebră ci şi găteşte foarte bine. „Am multe guri la masă, prin urmare, dacă nu gătesc variat, juniorii se plictisesc. De exemplu, câteodată pregătesc câte două-trei feluri de mâncare la o masă, iar fiica mea vine şi îmi spune:
Cătălina Matei
Plăcintă cu dovleac
Ingrediente: 1 kg făină, 400 g zahăr, 1 ceaşcă cu lapte, drojdie cât o nucă, 3 linguri smântână, 4 ouă, 1 castron cu dovleac ras, 375 g unt, zahăr vanilat,
coajă rasă de lămâie.
Mod de preparare:
Se diluează drojdia în laptele amestecat cu smântână. Se freacă spumă untul cu zahărul, după care se adaugă ouăle şi drojdia diluată. Se amestecă bine, se încorporează făina şi mirodeniile şi se frământă un aluat care se lasă să se odihnească 15 minute. Se întinde aluatul, se îmbracă cu el o tavă dreptunghiulară unsă cu unt, inclusiv pereţii tăvii. Se pune deasupra dovleacul ras amestecat cu zahărul vanilat şi coaja de lămâie, se pliază aluatul din părţi peste umplutură, se unge cu ou şi se coace 40 de minute la foc mic.