Anamaria Ferentz: ”Mama este bucătar şi cred că mi-a transmis puţin din talentul ei în bucătărie”

De: Nicoleta Nicolae / 17.05.2010, 00:00
Anamaria Ferentz: ”Mama este bucătar şi cred că mi-a transmis puţin din talentul ei în bucătărie”
A gătit pentru prima dată în primul an de liceu. "Mi-a lăsat mama reţeta de ciorbă de fasole verde (păstăi) să o gătesc. Eu care fugeam din bucătărie de câte ori se gătea, n-aş fi crezut că va ieşi ceva bun de mâncat din mâinile mele! Şi, spre surprinderea tuturor, ciorba a ieşit foarte bună!".

Deşi nu-i place să recunoască, Anamaria Ferentz se pricepe la
gătit. „Mama este bucătar şi cred că s-a transmis şi la mine puţin
din talentul ei în bucătărie deşi am fugit cât am putut… Acum
gătesc din necesitate (fiind vegetariană) şi destul de rar, dar tot
visez la ziua când se va găti mai mult în casa mea şi voi avea
toată familia la masă!”, ne spune cântăreaţa. Deşi mâncarea
preferată din copilărie este iahnia de fasole cu ardei copt,
Anamaria se răsfaţă acum cu salata de ton.
Salată de ton
Ingrediente: o cutie de ton în suc propriu (adică natural, fără
adaos), o cutie porumb fiert, lămâie, ulei de măsline, salată
normală sau iceberg, miez de nucă (câteva bucăţi), caju, sare,
piper, oregano, curry, busuioc.
Mod de preparare: Se amestecă toate ingredientele şi se
condimentează după gust.

Vezi şi alte reţete de vedete:
reţetă Stela Popescu
,
reţetă Roxana Iliescu
,
reţetă Serban Huidu
,
reţetă Ana Maria Gheorghe
,
reţetă Cosmin Cernat
,
reţetă Cristi Brancu
,
reţetă Andreea Esca
,
reţetă Gabriela Cristea
,
reţetă Roxana Ionescu
,
reţetă Oana Cuzino
,
reţetă Andreea Raicu
,
reţetă Ioan Isaiu
,
reţetă Magda Vasiliu