Prima TV a achiziţionat un nou Big Brother- show-ul Utopia

De: Nicoleta Nicolae / 29.05.2014, 13:00
Prima TV a achiziţionat un nou Big Brother- show-ul Utopia
România va fi a cincea ţară care lansează programul TV interactiv UTOPIA, la Prima TV.

Talpa Media, cel mai important furnizor de conţinut din Europa, condusă de John de Mol, inventatorul unor programe ca Big Brother şi The Voice, a încheiat contractul cu Prima TV, pentru programul UTOPIA.

România devine astfel a cincea ţară după Olanda, Germania, Turcia şi SUA, unde acest experiment social va fi televizat.

Un grup de 15 indivizi încearcă, sub privirile întregii ţări, să-şi construiască o nouă viaţă, o nouă societate, care să nu fie încorsetată de rigorile clasice. Încep să construiască asta plecând de la nimic sau aproape nimic. Nimeni nu poate şti ce se va întâmpla. De aceea, acest program TV este de fapt un experiment social.  El va fi urmărit cu ajutorul a 100 de camere high tech şi zeci de microfoane.

Partea on-line a platformei oferă în plus privitorilor streamuri şi un conţinut puţin diferit de ceea ce vede publicul larg, iar apartenenţa la o astfel de comunitate îţi dă dreptul, prin votul tău, să iei parte la deciziile celor 15 pionieri. Cu un program ca UTOPIA în portofoliu, Prima TV îşi doreşte să-şi întărească imaginea de staţie tânără, care-şi propune să înţeleagă şi să reflecte mai bine viaţa unei părţi importante a societăţii româneşti.