Un site de specialitate vine în sprijinul acestora și le-a pregătit o listă cu 7 obiecte care trebuie să fie aproape de ele:
1) Bolurile din oțel inoxidabil
Pot fi folosite pentru orice, salate sau creme, doar că nu trebuie sub nicio formă să ia contactul cu cuptorul cu microunde!
2) Strecurătoarele
Cele mai de folos sunt cele cu plasa fină, care pot scurge cremele și bazele de înghețată, dar și cele cu plasa medie spre fină, care pot înlocui cu ușurință ciururile, acestea fiind de mai multe mărimi!
3) Razătoarea microplană
Este utilă în cazul citricelor, bețișoarelor de scorțișoară, brânzeturilor tari și nu numai.
4) Spatulele din silicon
Sunt ideale atunci când pregătiți creme pentru deserturi, glazuri și sunt cele mai potrivite ustensile pentru pregătirea aluatului de macarons. Pot fi de dimensiuni mari sau mici.
5) Tăvile din aluminiu
Sunt alegerea potrivită, când vine vorba de prăjiturile la cuptor! La fel de bune sunt și pentru pregătirea fripturilor.
6) Telul
Este bun când vrem să amestecați creme sau tot felul de alte ingrediente. Poate fi folosit foarte bine și pentru dressingurile de salată!
7) Cantarul de bucătărie
Ar trebui să fie gradat atât cu grame, cât și cu miligrame. De regulă, ar trebui să suporte între 5 grame și 2 kilograme. Este foarte util în special când preparați deserturi și trebuie să știți cu exactitate cantitățile pe care le folosiți.